1Välj typ av biljett

1

Välj typ av biljett

2

Komplettera information

3

Förhandsgranska

4

Bekräfta köp

Lös in eventuell kod och välj biljetter nedan. När du är klar klicka på Fortsätt längst ner på sidan.

Jag har en kod:


Typ av biljett

Pris

Antal

Erbjudande - halva entrépriset torsdag 10 oktober

SEK 93,00
Gäller för ett besök torsdag 10 oktober. Ordinarie pris i kassan 95 kr

Bak- & Chokladfestivalen - Entrébiljetter

SEK 185,00
Ordinarie pris i kassan 200 kr
SEK 250,00
Ordinarie pris i kassan 280 kr
SEK 40,00
Ordinarie pris i kassan 50 kr
SEK 80,00
Ordinarie pris i kassan 90 kr
SEK 390,00
Ordinarie pris i kassan 430 kr
SEK 160,00
Ordinarie pris i kassan 180 kr

Dryckeskuponger

SEK 150,00
Innehåller 5 dryckeskuponger och ett vinglas
SEK 250,00
Innehåller 10 dryckeskuponger och ett vinglas
SEK 350,00
Innehåller 15 dryckeskuponger och ett vinglas

Garderob

SEK 40,00

Stöd Barncancerfonden

SEK 10,00
Läs mer om Barncancerfonden.

Baklabbet - För bakintresserade, lite mer avancerade kurser

SEK 100,00
Platser kvar: 11
Vi upptäcker det senaste inom Valrhonas chokladvärld. Vi på Werners Gourmetservice tar dig med på en delikatessresa i Baklabbet. Vi gör en lyxig kaka, perfekt till fikabordet.
SEK 100,00
Platser kvar: 10
Vi upptäcker det senaste inom Valrhonas chokladvärld. Vi på Werners Gourmetservice tar dig med på en delikatessresa i Baklabbet. Vi gör en läcker mousse på en krispig botten.
SEK 150,00
Platser kvar: 58
Vi provar olika sorters choklad inklusive Duanes egen ekologisk choklad från egen kakaoplantage på Tobago. Denna kombination av rom och choklad frambringar nya smaksensationer. Läs mer på www.rumchocolate.com.
OBS! För att prova alkohol har vi en åldersgräns på 20 år.
SEK 100,00
Platser kvar: 7
Vi upptäcker det senaste inom Valrhonas chokladvärld. Vi på Werners Gourmetservice tar dig med på en delikatessresa i Baklabbet. Vi gör en lyxig kaka, perfekt till fikabordet.
SEK 100,00
Platser kvar: 10
Lär dig göra och dekorera coola chokladklubbor tillsammans med Pralinmakarna. Alla klubbor du gör får du ta med dig hem – Låt fantasin flöda!!
Kurs för barn från 8 år.
SEK 150,00
Platser kvar: 60
Vi provar olika sorters choklad inklusive Duanes egen ekologisk choklad från egen kakaoplantage på Tobago. Denna kombination av rom och choklad frambringar nya smaksensationer. Läs mer på www.rumchocolate.com.
OBS! För att prova alkohol har vi en åldersgräns på 20 år.
SEK 100,00
Platser kvar: 9
Vi upptäcker det senaste inom Valrhonas chokladvärld. Vi på Werners Gourmetservice tar dig med på en delikatessresa i Baklabbet. Vi gör en läcker mousse på en krispig botten.
SEK 100,00
Platser kvar: 1
Vi upptäcker det senaste inom Valrhonas chokladvärld. Vi på Werners Gourmetservice tar dig med på en delikatessresa i Baklabbet. Vi gör en lyxig kaka, perfekt till fikabordet.
SEK 145,00
Platser kvar: 52
Ta chansen att träffa William Harcourt-Cooze, entusiastisk kakaobonde bakom ’Willie´s Cacao’, choklad tillverkad bean-to-bar i Devon, England. Vi fick följa Willie´s resa från plantaget i Venezuela fram till hans första färdiga produkt i TV-programmet ‘Willie´s chocolate revolution' i TV8 2008. Boka en chokladprovning och få en mycket inspirerande upplevelse!
SEK 150,00
Platser kvar: 39
Vi provar olika sorters choklad inklusive Duanes egen ekologisk choklad från egen kakaoplantage på Tobago. Denna kombination av rom och choklad frambringar nya smaksensationer. Läs mer på www.rumchocolate.com.
OBS! För att prova alkohol har vi en åldersgräns på 20 år.
SEK 100,00
Platser kvar: 1
Lär dig göra och dekorera coola chokladklubbor tillsammans med Pralinmakarna. Alla klubbor du gör får du ta med dig hem – Låt fantasin flöda!!
Kurs för barn från 8 år.
SEK 100,00
Platser kvar: 7
Vi upptäcker det senaste inom Valrhonas chokladvärld. Vi på Werners Gourmetservice tar dig med på en delikatessresa i Baklabbet. Vi gör en lyxig kaka, perfekt till fikabordet
SEK 100,00
Platser kvar: 6
Under det här bakpasset kommer Sofia Söderberg att lära dig hur du enkelt kan göra en snygg och smakfull dessert med olika texturer som serveras i glas. Allt från fluffig chokladmousse till syrlig äppelkompott och rostad vit choklad. 
SEK 100,00
Platser kvar: 9
Vi upptäcker det senaste inom Valrhonas chokladvärld. Vi på Werners Gourmetservice tar dig med på en delikatessresa i Baklabbet. Vi gör en läcker mousse på en krispig botten.

Smakbordet

SEK 100,00
Platser kvar: 14
Välkommen till en smakrik chokladprovning med Beriksson. Här kan du njuta av läckra nyheter som choklad med smak av kalamondin, jordnöt/salt/kola, rökt te, rosa rubychoklad och mycket mer. Beriksson är ett familjeföretag som levererar prisbelönt choklad från producenter som Marou, Standout Chocolate, La Perla, Kallari, Rococo och Goodio.
SEK 125,00
Platser kvar: 14
Njut av choklad och dryck i fantastiska smakkombinationer. Tillsammans med Jesper Johansson från Werners Gourmetservice testar du olika sorters vin och dryck i kombination med Valrhonas högkvalitetschoklad.
OBS! För att prova alkohol har vi en åldersgräns på 20 år.
SEK 100,00
Platser kvar: 13
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago.
Läs mer på www.tobagococoa.com.
SEK 100,00
Platser kvar: 8
Var med på en spännande provning och lär dig vad som händer i kroppen när du äter choklad. Matens påverkan på kroppen har alltid varit ett stort intresse för Kersti LIljeqvist Zebeda. Kersti är utbildad sjuksköterska, har en Bachelor i akupunktur, är utbildad kinesiolog, massör och idrottsskadeterapeut; och på det har hon flera vidareutbildningar inom idrott, massage, kost & näring och annat inom kropp och hälsa. Hon har arbetat i 17 år inom detta samt haft kost- & träningsutbildningar.
SEK 125,00
Platser kvar: 14
Njut av choklad och dryck i fantastiska smakkombinationer. Tillsammans med Jesper Johansson från Werners Gourmetservice testar du olika sorters vin och dryck i kombination med Valrhonas högkvalitetschoklad.
OBS! För att prova alkohol har vi en åldersgräns på 20 år.
SEK 100,00
Platser kvar: 16
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago.
Läs mer på www.tobagococoa.com.
SEK 125,00
Platser kvar: 13
Ta chansen att träffa William Harcourt-Cooze, entusiastisk kakaobonde bakom "Willie's Cacao", choklad tillverkad bean-to-bar i Devon, England. Vi fick följa Willie´s resa från plantaget i Venezuela fram till hans första färdiga produkt i TV-programmet "Willie's chocolate revolution" i TV8 2008. Boka en chokladprovning med chans att ställa frågor direkt till chokladtillverkaren!
SEK 100,00
Platser kvar: 11
Lär dig om hur stor skillnaden är på olika typer av "choklad". Råvaror, tillverkning, tillsatser, moral, omständigheter m.m. Hur skall du tänka när du väljer choklad? Varför smakar chokladen så olika? Kersti Liljeqvist tar med dig på en resa bortom det du ser i hyllan i en butik. Du får lära dig hur du skall skilja på choklad och på godis och hur du kan tänka för att hitta den smak du söker. 
SEK 100,00
Platser kvar: 12
Välkommen till en smakrik chokladprovning med Beriksson. Här kan du njuta av läckra nyheter som choklad med smak av kalamondin, jordnöt/salt/kola, rökt te, rosa rubychoklad och mycket mer. Beriksson är ett familjeföretag som levererar prisbelönt choklad från producenter som Marou, Standout Chocolate, La Perla, Kallari, Rococo och Goodio.
SEK 100,00
Platser kvar: 8
Välkommen till en unik Standout Chocolate-provning med oss på Beriksson. Fredrik grundade Standout Chocolate för bara 1 år sedan men har redan hunnit vinna priser på de stora chokladtävlingarna. Välkommen till Standouts smakrika chokladvärld. Standout Chocolate producerar ekologisk Single Originchoklad från kakaoböna till chokladkaka i Göteborg. Beriksson är ett familjeföretag som levererar prisbelönt choklad från producenter som Marou, Standout Chocolate, La Perla, Kallari, Rococo och Goodio.
SEK 100,00
Platser kvar: 5
Var med på en spännande provning och lär dig vad som händer i kroppen när du äter choklad. Matens påverkan på kroppen har alltid varit ett stort intresse för Kersti LIljeqvist Zebeda. Kersti är utbildad sjuksköterska, har en Bachelor i akupunktur, är utbildad kinesiolog, massör och idrottsskadeterapeut; och på det har hon flera vidareutbildningar inom idrott, massage, kost & näring och annat inom kropp och hälsa. Hon har arbetat i 17 år inom detta samt haft kost- & träningsutbildningar.
SEK 80,00
Platser kvar: 12
William Pageot från Valrhona kommer till årets Smakbord fokusera på Brasilien. Här gör just nu Valrhona en stor insats på plantagerna och det finns många intressanta berättelser från deras CSR och hållbarhetsarbete där. Ni kommer bjudas på exklusiv brasiliansk choklad i olika former och smaker.
OBS! Provningen hålls på engelska.
SEK 100,00
Platser kvar: 16
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago.
Läs mer på www.tobagococoa.com.
SEK 80,00
Platser kvar: 14
William Pageot från Valrhona kommer till årets Smakbord fokusera på Brasilien. Här gör just nu Valrhona en stor insats på plantagerna och det finns många intressanta berättelser från deras CSR och hållbarhetsarbete där. Ni kommer bjudas på exklusiv brasiliansk choklad i olika former och smaker.
OBS! Provningen hålls på engelska.
SEK 100,00
Platser kvar: 10
Lär dig om hur stor skillnaden är på olika typer av "choklad". Råvaror, tillverkning, tillsatser, moral, omständigheter m.m. Hur skall du tänka när du väljer choklad? Varför smakar chokladen så olika? Kersti Liljeqvist tar med dig på en resa bortom det du ser i hyllan i en butik. Du får lära dig hur du skall skilja på choklad och på godis och hur du kan tänka för att hitta den smak du söker. 
SEK 100,00
Platser kvar: 13
Välkommen till en unik Standout Chocolate-provning med oss på Beriksson. Fredrik grundade Standout Chocolate för bara 1 år sedan men har redan hunnit vinna priser på de stora chokladtävlingarna. Välkommen till Standouts smakrika chokladvärld. Standout Chocolate producerar ekologisk Single Originchoklad från kakaoböna till chokladkaka i Göteborg. Beriksson är ett familjeföretag som levererar prisbelönt choklad från producenter som Marou, Standout Chocolate, La Perla, Kallari, Rococo och Goodio.
SEK 100,00
Platser kvar: 9
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago.
Läs mer på www.tobagococoa.com.