1Välj artiklar

1

Välj artiklar

2

Komplettera information

3

Förhandsgranska

4

Bekräfta köp

Har du en inbjudan med registreringskod eller en rabattkod, ange den här:

Ange kod:

Om du anger en kod från en inbjudan läggs din biljett till nedan. Klicka sedan Fortsätt.

Artikel

Pris

Antal

Erbjudande Bak- & Chokladfestivalen - halva entrépriset torsdag 11 oktober

SEK 83,00
Gäller för ett besök torsdag 11 oktober. Passa-på-pris gäller till och med 30 sep, därefter 88 kr. Ordinarie pris i kassan 95 kr

Bak- & Chokladfestivalen - Entrébiljetter (gäller valfri dag)

SEK 165,00
Passa-på-pris gäller till och med 30 sep, därefter 175 kr. Ordinarie pris i kassan 190 kr
SEK 220,00
Passa-på-pris gäller till och med 30 sep, därefter 240 kr. Ordinarie pris i kassan 260 kr
SEK 30,00
Ordinarie pris i kassan 40 kr
SEK 70,00
Ordinarie pris i kassan 80 kr
SEK 360,00
Ordinarie pris i kassan 390 kr
SEK 150,00
Ordinarie pris i kassan 170 kr

Dryckeskuponger

SEK 150,00
(inkl. 5 st dryckeskuponger, ett vinglas och frivillig spottkopp)
SEK 250,00
(inkl. 10 st dryckeskuponger, ett vinglas och frivillig spottkopp)
SEK 350,00
(inkl. 15 st dryckeskuponger, ett vinglas och frivillig spottkopp)

Garderob

SEK 35,00

Skänk en Astrid

SEK 20,00

Baklabbet 1 - För bakintresserade, lite mer avancerade kurser

SEK 120,00
Platser kvar: 11
Vill du lära dig mer om Valrhona choklad? Briljera med en god dessert efter middagen? Werners Gourmetsservice Kristin Åhlander kommer att guida dig när det görs en läcker tarte med en ganache.
SEK 120,00
Platser kvar: 6
Vill du lära dig mer om Valrhona choklad? Briljera med en god dessert efter middagen? Werners Gourmetsservice Kristin Åhlander kommer att guida dig när det görs den godaste chokladmoussen med tillbehör.
SEK 120,00
Platser kvar: 12
I den här kursen kommer vi att baka den perfekta bulldegen, snurra läckra kardemummanystan och gå igenom tips och trix för att lyckas med bullbaket! Vi bakar bullar ifrån Fredrik Nyléns nya bok Baka Bullar.
SEK 120,00
Platser kvar: 10
Vill du lära dig mer om Valrhona choklad? Briljera med en god dessert efter middagen? Werners Gourmetsservice Kristin Åhlander kommer att guida dig när det görs en läcker tarte med en ganache.
SEK 120,00
Platser kvar: 12
Vill du lära dig mer om Valrhona choklad? Briljera med en god dessert efter middagen? Werners Gourmetsservice Kristin Åhlander kommer att guida dig när det görs den godaste chokladmoussen med tillbehör.
SEK 120,00
Platser kvar: 3
I den här kursen kommer vi att baka den perfekta bulldegen, snurra läckra kardemummanystan och gå igenom tips och trix för att lyckas med bullbaket! Vi bakar bullar ifrån Fredrik Nyléns nya bok Baka Bullar.
SEK 120,00
Platser kvar: 10
Vill du lära dig mer om Valrhona choklad? Briljera med en god dessert efter middagen? Werners Gourmetsservice Kristin Åhlander kommer att guida dig när det görs den godaste chokladmoussen med tillbehör.
SEK 120,00
Platser kvar: 11
Vill du lära dig mer om Valrhona choklad? Briljera med en god dessert efter middagen? Werners Gourmetsservice Kristin Åhlander kommer att guida dig när det görs en läcker tarte med en ganache.
SEK 120,00
Platser kvar: 15
I den här kursen kommer vi att baka den perfekta bulldegen, snurra läckra kardemummanystan och gå igenom tips och trix för att lyckas med bullbaket! Vi bakar bullar ifrån Fredrik Nyléns nya bok Baka Bullar.
SEK 120,00
Platser kvar: 14
Vill du lära dig mer om Valrhona choklad? Briljera med en god dessert efter middagen? Werners Gourmetsservice Kristin Åhlander kommer att guida dig när det görs den godaste chokladmoussen med tillbehör.

Baklabbet 2 - Enklare & barnvänliga kurser

SEK 70,00
Platser kvar: 7
Gå en snabbkurs och lär dig att baka härliga praliner med chokladmakaren och konditorn Gustaf Mabrouk. Vi kommer att koka en tryffel, fylla skal och dekorera dem. Självklart får du ta med dig dessa hem.
SEK 70,00
Platser kvar: 9
Vill du lära dig knepen för att få till den allra bästa kladdkakan? Hur gör man egentligen för att slippa en torr kaka och istället få den sådär härligt kladdig som på café? Frida Skattberg (Baka med Frida) lär ut sina bästa knep för ett lyckat kladdkakebak. Med henne bakar ni en ljuvlig kladdkaka ur Fridas bakbok ”Kladdkakor Deluxe”.
SEK 70,00
Platser kvar: 14
Gå en snabbkurs och lär dig att baka härliga praliner med chokladmakaren och konditorn Gustaf Mabrouk. Vi kommer att koka en tryffel, fylla skal och dekorera dem. Självklart får du ta med dig dessa hem.
SEK 70,00
Platser kvar: 1
Gå en snabbkurs och lär dig att baka härliga praliner med chokladmakaren och konditorn Gustaf Mabrouk. Vi kommer att koka en tryffel, fylla skal och dekorera dem. Självklart får du ta med dig dessa hem.
SEK 70,00
Platser kvar: 11
Vill du lära dig knepen för att få till den allra bästa kladdkakan? Hur gör man egentligen för att slippa en torr kaka och istället få den sådär härligt kladdig som på café? Frida Skattberg (Baka med Frida) lär ut sina bästa knep för ett lyckat kladdkakebak. Med henne bakar ni en ljuvlig kladdkaka ur Fridas bakbok ”Kladdkakor Deluxe”.
SEK 70,00
Platser kvar: 7
Skapa din drömchokladboll tillsammans med Mia Öhrn! Under 45 minuter bakar du den ultimata godbiten med inspiration från Mias bok Chokladbollar. Välj bland choklad, nötter, strössel och godis och rulla ihop något smarrigt. En stressfri, rolig och kreativ kurs för alla som älskar chokladbollar, och vem gör inte det?

Smakbordet

SEK 100,00
Platser kvar: 16
Kersti är sjuksköterskan, hälsoinspiratören, akupunktören och massören som sadlat om och arbetar nu på heltid med choklad. Kersti har arbetat med Kost & Hälsa i många år och hennes tredje bok har precis kommit ut. Kom och lär dig: Vad händer i kroppen när du äter choklad? Vad händer i sinnet när du äter choklad? Skillnaden på choklad och på godis? Senaste rönen om Hälsa & Choklad?
SEK 100,00
Platser kvar: 14
Under den här chokladprovningen får du prova choklad som görs på kakao från flera olika länder. Vi guidar dig genom kakaovärlden samtidigt som du får smaka på choklad med kakao från nya trendiga kakaoländer som Indien, Vietnam och Belize. Läs mer om Beriksson och vår provning på www.beriksson.net/provningar.
SEK 100,00
Platser kvar: 15
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago. Läs mer på www.tobagococoa.com.
SEK 65,00
Platser kvar: 10
Visste du att kakaosorten, ursprunget, jäsningen och rostningen är fyra av de viktigaste grunderna till varje choklads unika smakprofil och karaktär? Och att det är blir en enorm skillnad i smak när chokladen inte har tillsats av extra kakaofett, sojalecitin och vanilj? Varje ursprungschoklad bär på sin egen historia som skapar grunden till dess särpräglade karaktär och gör smaken helt olik någon annan. Fredrik & Ulrika på Svenska Kakaobolaget tar med dig på en spännande resa genom olika delar av världen för att ta reda på varför en viss choklad smakar som den gör. Genom att använda alla dina sinnen kan du ta din chokladupplevelse till en helt ny nivå och upptäcka smakdimensioner som du aldrig trodde fanns inom choklad.
SEK 80,00
Platser kvar: 12
Upptäck Valrhonavärlden genom en njutningsfull provsmakning av olika chokladsorter. Lär dig Valrhonafilosofin och de olika stegen i provsmakning av choklad. William Pageot guidar dig genom denna chokladprovning.
SEK 100,00
Platser kvar: 16
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago. Läs mer på www.tobagococoa.com.
SEK 100,00
Platser kvar: 16
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago. Läs mer på www.tobagococoa.com.
SEK 100,00
Platser kvar: 16
Tom Smale, från London, berättar om hans egna Gurkmejalatte och varför du bör dricka detta. Efter att ha studerat farmakologi och arbetat i den medicinska världen i några år var Tom övertygad om att det finns mer där ute än konventionell medicin. Efter att ha snubblat över fördelarna med gurkmeja i hans studier var han angelägen om att följa en mer naturlig väg mot förebyggande av sjukdom istället för att reagera på sjukdomar.Kom och lyssna på Toms fantastiska historia om Golden Milk. Observera att föreläsningen är på engelska.
SEK 100,00
Platser kvar: 12
Under den här chokladprovningen får du prova choklad som görs på kakao från flera olika länder. Vi guidar dig genom kakaovärlden samtidigt som du får smaka på choklad med kakao från nya trendiga kakaoländer som Indien, Vietnam och Belize. Läs mer om Beriksson och vår provning på www.beriksson.net/provningar.
SEK 150,00
Platser kvar: 14
Vi provar olika sorters choklad inklusive Duanes egen ekologisk choklad från egen kakaoplantage på Tobago. Denna kombination av rom och choklad frambringar nya smaksensationer. Läs mera på www.rumchocolate.com.
SEK 100,00
Platser kvar: 16
Tom Smale, från London, berättar om hans egna Gurkmejalatte och varför du bör dricka detta. Efter att ha studerat farmakologi och arbetat i den medicinska världen i några år var Tom övertygad om att det finns mer där ute än konventionell medicin. Efter att ha snubblat över fördelarna med gurkmeja i hans studier var han angelägen om att följa en mer naturlig väg mot förebyggande av sjukdom istället för att reagera på sjukdomar.Kom och lyssna på Toms fantastiska historia om Golden Milk. Observera att föreläsningen är på engelska.
SEK 100,00
Platser kvar: 6
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago. Läs mer på www.tobagococoa.com.
SEK 150,00
Platser kvar: 15
Vi provar olika sorters choklad inklusive Duanes egen ekologisk choklad från egen kakaoplantage på Tobago. Denna kombination av rom och choklad frambringar nya smaksensationer. Läs mera på www.rumchocolate.com.
SEK 65,00
Platser kvar: 6
Visste du att kakaosorten, ursprunget, jäsningen och rostningen är fyra av de viktigaste grunderna till varje choklads unika smakprofil och karaktär? Och att det är blir en enorm skillnad i smak när chokladen inte har tillsats av extra kakaofett, sojalecitin och vanilj? Varje ursprungschoklad bär på sin egen historia som skapar grunden till dess särpräglade karaktär och gör smaken helt olik någon annan. Fredrik & Ulrika på Svenska Kakaobolaget tar med dig på en spännande resa genom olika delar av världen för att ta reda på varför en viss choklad smakar som den gör. Genom att använda alla dina sinnen kan du ta din chokladupplevelse till en helt ny nivå och upptäcka smakdimensioner som du aldrig trodde fanns inom choklad.
SEK 100,00
Platser kvar: 9
Kersti är sjuksköterskan, hälsoinspiratören, akupunktören och massören som sadlat om och arbetar nu på heltid med choklad. Kersti har arbetat med Kost & Hälsa i många år och hennes tredje bok har precis kommit ut. Kersti ger dig massor av tips på hur du kan baka både Nyttigt & Gott; fritt från onödiga tillsatser, fritt från vitt socker , fritt från mjölk och gluten och GOTT. Du får smaka olika typer av choklad och lära dig hur du skall tänka för att välja rätt choklad för just dig och vilken choklad som passar till vilken bakning.
SEK 100,00
Platser kvar: 14
Under den här chokladprovningen får du prova choklad som görs på kakao från flera olika länder. Vi guidar dig genom kakaovärlden samtidigt som du får smaka på choklad med kakao från nya trendiga kakaoländer som Indien, Vietnam och Belize. Läs mer om Beriksson och vår provning på www.beriksson.net/provningar.
SEK 100,00
Platser kvar: 16
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago. Läs mer på www.tobagococoa.com.
SEK 80,00
Platser kvar: 13
Upptäck Valrhonavärlden genom en njutningsfull provsmakning av olika chokladsorter. Lär dig Valrhonafilosofin och de olika stegen i provsmakning av choklad. William Pageot guidar dig genom denna chokladprovning.
SEK 100,00
Platser kvar: 16
Följ med på en resa i kakaons fotspår där Duane Dove berättar om livet som kakaoodlare och vägen till den högklassig prisbelönt choklad från egen ekologisk kakaoodling på Tobago. Läs mer på www.tobagococoa.com.